Eskişehir Başarı Ödül Töreninde Konuşan Hasan KÜPELİ’den Hükümete “ADALETİ ve MAHKEMELERİ DÜZELTİN” Ayarı

Eskişehir Başarı Ödül Töreninde Konuşan Hasan KÜPELİ’den Hükümete “ADALETİ ve MAHKEMELERİ DÜZELTİN” Ayarı
Yayınlama: 16.01.2023
A+
A-

Eskişehir’de Düzenlenen Başarı Ödülleri Töreninde ödül alan Eskişehir’in tanınmış İş İnsanı Küpeliler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KÜPELİ yaptığı konuşmada bir skandala imza attı.

KENDİNİZİ BÜYÜKERŞEN VE CHP YE NEDEN ALKIŞLATTINIZ?

Eskişehir yerelde düzenlenen Başarı Ödülleri gecesinde Protokol, Ak Partili yöneticiler, bir çok Devlet erkanı, İş İnsanı, CHP’li Siyasiler, Sanatçılar, Gazetecilerin olduğu ve değişik branşlarda ödüllerin dağıtıldığı gecede en çok yatırım yapan şirket Küpeliler A.Ş. adına ödül almak için sahneye davet edilen Hasan KÜPELİ, Adaletin olmadığı, Mahkemelerin düzeltilmesi gerektiğini söyleyerek “Amerika’ya dil eğitimine gittiğini, mortgage krizinin olduğu dönemde bile Amerika Birleşik Devletlerinin rekor seviyede yatırım aldığını bunun sebebini merak edip oradaki bulunan İş İnsanlarına ve hocalara bunu sorduğunu, aldığı cevabın ise Amerika’da Adalet olduğunu” söylediklerini söyleyerek Başarı Ödülleri gecesine gölge düşürdü.

BU TALİHSİZ KONUSMA DEĞİL İSTEYEREK VERİLEN BİR MESAJ

Yaptığı konuşma sırasında salonda bulunan bazı CHP’li Siyasetçilerin Hasan KÜPELİ’yi heyecanla alkışladığı görülse de AK Partili Siyasetçilerin yüzlerinin asıldığı salonda bir anda buz gibi hava estiği görüldü.
Hasan KÜPELİ’nin böyle bir gecede yaptığı anlamsız konuşmasıyla kimlere mesaj vermeye çalıştığı, üstü kapalı olarak tam karşılarında bulunan Devlet erkanı ve AK Partili Siyasetçilerin gözlerinin içine baka baka Adaletin olmadığı ve Mahkemelerden bahsetmesi abesle iştigal olduğu KÜPELİ Ailesinin bazı bireylerinin AK Parti Yönetiminde bulunmaları kamuoyu tarafından bilinmesine rağmen Muhalefet Siyasetçilerinin hoşlarına gidecek tarzda yaptığı konuşma “Hasan KÜPELİ Hükümete ve AK Partiye ayar verdi” algısına sebep oldu.

ADALETİN OLMADIĞINDAN BAHSEDECEK SON KİŞİ

Kaldı ki  bu ülkede Adaletin olmadığından bahsedecek en son kişi olacak Hasan KÜPELİ’nin bir aile bireyi FETO’dan yargılanmış ve beraat etmişti. Bizde Son Basın ailesi olarak adaletin kendilerinde nasıl tecelli ettiğini tüm Eskişehir kamuoyunun bildiği gerçeğini, AK Parti Milletvekili Prof.Dr Nabi AVCI ve geçmiş zamanlarda AK Parti Milletvekili Harun Karacan ile nasıl yakın olduklarını ve Şehir Siyasetçilerinin kendilerine nasılda ayrıcalık tanıdığını unutmaması gerektiğini hatırlatırız.

Kaynak: www.sonbasin.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.