Eski koca terörü! Kadına ve yeni eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı

Kocaeli’de bir kadın ve kocası, kadının eski kocası tarafından evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralandığı öğrenilen çift hastaneye kaldırılırken terör saçan eski koca ise yakalandı.

Eski koca terörü! Kadına ve yeni eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı
Yayınlama: 22.12.2022
A+
A-

Körfez ilçesi Güney Mahallesi Oktay Uzuner Sokak’ta bulunan müstakil evde L.Y. adlı şahıs İstanbul’dan tabancayla, eski karısının Kocaeli’de yaşadığı ikamete geldi. Bir süre eski karısı Esmanur B. ve eski karısının kocası Sezer B. ile tartışan şahıs, tabancayla ateş açtıktan sonra hızla evden uzaklaştı. Ağır yaralandığı öğrenilen Esmanur B. ile eşi Sezer B., hastaneye kaldırıldı.

O ANLAR KAMERADA

Eski karısını ve eski karısının yeni kocasını vurduktan sonra kaçan L.Y. ise kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın, koşarak uzaklaşmaya çalıştığı görüntüler çevredeki kameralara yansıdı. Görüntülerde L.Y. kaçarken arkasından onu kovalayan 2 kişinin de olduğu görüldü.

“7-8 EL SİLAH SESİ GELDİ”

Olayın yaşandığı esnada ders çalıştığını bir anda silah sesleri duyunca 112’yi aradığını söyleyen vatandaş, “Ders çalışıyorum. Bir anda 7-8 el silah sesi geldi. Ondan sonra direkt 112’yi aradım, ambulans ve polis geldi. İçeriden bir tane ablayı çıkardılar. Bayağı bir yaralanmış görünüyordu. Sonra bir tane de yaralı erkek çıktı” diye konuştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş