Erzurum’da Fenerbahçe coşkusu

Fenerbahçe, derbide Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yenerek şampiyonluk şansını son haftaya taşırken, Erzurum’daki taraftarlarını da sokağa döktü. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte bayraklarla sokaklara dökülen binlerce taraftar büyük bir sevinç yaşadı.

Erzurum’da Fenerbahçe coşkusu
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-

Fenerbahçe’nin Süper Lig’in 37’nci hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup etmesi Türkiye’nin dört bir tarafında olduğu gibi Erzurum’daki taraftarlarını da sokağa döktü.

Erzurum'da Fenerbahçe coşkusu

Galatasaray’ı 71’inci dakikada Çağlar Söyüncü’nün attığı golle 1-0 yenmesinin ardından maçın bitiş düdüğüyle birlikte sarı-lacivertli taraftarlar kentin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya geldi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı sevgi gösterisinde Fenerbahçeli kadın ve erkek taraftarları ellerinde bayrak ve flamalarla Atatürk’ün anıtının bulunduğu havuzbaşına sloganlar atarak yürüdü. Burada bir süre sevgi gösterisinde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar daha sonra tekrar Cumhuriyet Caddesi’nde yürüdü. Uzun araç konvoyları kentin dört bir yanında geç saatlere kadar korna sesiyle taraftarlara eşlik etti.

Erzurum'da Fenerbahçe coşkusu

Fenerbahçeli taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar galibiyet sevincini yaşadı. bazı taraftarlar ise bugünü ölümsüzleştirmek için cep telefonları ile selfie çekildi.

Erzurum'da Fenerbahçe coşkusu

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş