Defne Samyeli arabaları karıştırdı!

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, arkadaşlarıyla geldiği mekandan çıktıktan sonra araçları karıştırdı. Samyeli, durumu fark edince kahkaha atarak, Neyse aynı gibi zaten dedi. Samyeli’nin geçtiğimiz yıl alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulmuştu.

Defne Samyeli arabaları karıştırdı!
Yayınlama: 02.12.2022
A+
A-

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

Kariyerine şarkıcılıkla devam eden Defne Samyeli, iddialı sahne kostümleriyle olduğu kadar yaptığı açıklamalarla da sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor.

“GÜZEL SORULARLA GELİN”

Geçtiğimiz günlerde çıktığı bir sahnede çekilen fotoğraflarının ardından Samyeli’nin göğüs estetiği yaptırdığı iddiaları çıkmıştı. Ünlü şarkıcı, söz konusu iddialar sorulunca, “Mantıklı sorular sorun. Güzel sorularla gelin. Güzel sorular sorduğunuzda cevap veriyorum” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.Defne Samyeli arabaları karıştırdı!

YANLIŞLIKLA ARKADAŞININ ARABASINI BİNDİ

Defne Samyeli, önceki gece Armutlu’da mekan çıkışında görüntülendi. Arkadaşları ile yemek yemeye geldiğini söyleyen Samyeli, çıkışta arkadaşının arabası ile kendi arabası benzer olunca yanlışlıkla arkadaşının arabasına bindi. Samyeli, durumu fark edince kahkaha atarak, “Karıştırdık sanırım arabaları. Neyse aynı gibi zaten” dedi.Defne Samyeli arabaları karıştırdı!

“EHLİYETİMİ GERİ ALDIM”

Samyeli, yeni bir diziye başlayacağını belirtti. Ardından geçtiğimiz yıl alkollü araç kullandığı için ehliyetini kaptıran Defne Samyeli, “Bir yanlışlık olmuştu. Ben ehliyetimi geri aldım” diye konuştu. Daha sonra da aşk hayatı ile ilgili sorulara da “Biliyorsunuz ki bunları konuşmuyorum ve konuşmayacağım” dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıl Kuruceşme’de bir mekanda sahne alan Samyeli, mekan çıkışı alkollü olmasına rağmen direksiyon başına geçmişti. Trafik kontrolü sırasında alkolmetreye üfleyen Defne Samyeli’nin yasal sınırların üzerinde alkollü olduğu tespit edilmişti.?Defne Samyeli arabaları karıştırdı!

EHLİYETİ KAPTIRDI

Polis çevirmesiyle neye uğradığını şaşıran Defne Samyeli’nin ehliyetine altı aylığına el konulmuş ve şarkıcıya ayrıca 1339 lira para cezası kesilmişti. 

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.