Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, Palandöken’de başladı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, Palandöken Dağı’nda başladı.

Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, Palandöken’de başladı
Yayınlama: 19.07.2024
A+
A-

Palandöken Dağı, Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, 81 ilden 300’e yakın sporcunun katılımıyla başladı. 3 gün sürecek ve 25 kategoride yapılacak yarışmanın ilk gününde büyük erkek ve büyük kadınlar 1,5 kilometrelik zorlu pistte yarıştı. Erkeklerde Emre Yavuz, kadınlarda ise Azize Bekar ilk sırayı aldı.

Dağ Bisikleti Teknik Kurul Üyesi ve Yarış Direktörü Mustafa Kocaman, yarışların 25 farklı kategoride gerçekleştirileceğini bildirdi. Kocaman, “Türkiye’nin enleri burada. 81 ilden toplam 300 sporcumuz 3 gün boyunca ter dökecek. Ev sahipliğinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Burası yaklaşık 3 aydır hazırlanmaya çalışılıyor, büyük bir emeğin karşılığı. Çünkü 3 aydır A’dan Z’ye parkurlar yapılıyor ama yağışlardan sonra tekrar yapılıyor. Sonunda yüzümüzün akıyla çıktığımız bir yarış diyebilirim” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ejder 3200 A.Ş. Genel Müdürü Selim Bağrıyanık, Palandöken Kayak Merkezi’nin önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını söyledi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş