Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na hodri meydan: Terör örgütleriyle görüştüğümüzü söylüyor, ispatlamazsan namertsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TRT’de yaptığı propaganda konuşmasına sert çıktı. Erdoğan, “Sayın Kılıçdaroğlu TRT’deki açıklamasında bizim terör örgütleriyle görüşmeler yaptığımızı söylüyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin. Biz terör örgütleriyle görüşmede değil onları inlerinde vurmakla görevli olduk” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na hodri meydan: Terör örgütleriyle görüştüğümüzü söylüyor, ispatlamazsan namertsin
Yayınlama: 25.05.2023
A+
A-

“Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye” İstanbul Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi.

“İSPATLAYAMAZSAN NAMERTSİN”

Kılıçdaroğlu’nun TRT yayınındaki sözlerine değinen Erdoğan, “TRT’de bizim terör örgütleri ile görüştüğümüzü söylüyor. Bunu ispatlayamazsan namertsin. Bizim terör örgütleri ile temsilcileri ile görüşme yaptığımızı ispatlamak müddei iddiasını ispatla mükelleftir. İspatlayamazsan namertsin. Biz terör örgütleri ile görüşme değil onları inlerinde vurmadık. Sen ise Kandil’den talimat alarak bunların parti binalarına bile değil parlamentoda odalarında görüşme yapıyorsun. Beraber yol haritasını çiziyorsun. Asla bizim terör örgütleri ile bir araya gelmemiz kozmik odalarda toplantı yapmamız söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor…

Sinan Oğan'ın 2. turda Cumhur İttifakı'nı desteklemesi sizce doğru mu?

— Haberler.com (@Haberler) May 22, 2023

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş