Cinayet şüphelisi Bursa’da yakalandı

Esenyurt’ta Muhammed Burak Tatlıdede’yi öldürdüğü iddiasıyla aranan Fahrettin Ö. (28) polis tarafından yakalandı. Bursa’da yakalanıp İstanbul’a getirilen şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin silahını çekerek Fahrettin Ö.’nün üzerine doğru koştuğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Cinayet şüphelisi Bursa’da yakalandı
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Esenyurt’ta 26 Mayıs Pazar günü saat 16.15 sıralarında Muhammed Burak Tatlıdede silahlı saldırıya uğradı. Burak Tatlıdede saldırı sonucunda hayatını kaybetti, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Cinayet şüphelisi Bursa'da yakalandı

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Muhammed Burak Tatlıdede’nin alacak verecek meselesi yüzünden bir süredir kavgalı olduğu Fahrettin Ö. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Şüpheli Fahrettin Ö.’nün silahını çekerek Muhammed Burak Tatlıdede’ye doğru koştuğu ve silahla saldırdıktan sonra kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Cinayet şüphelisi Bursa'da yakalandı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Fahrettin Ö.’nün olaydan sonra Bursa’ya kaçtığını tespit etti. Polis 27 Mayıs Pazartesi günü düzenlediği operasyonla Fahrettin Ö.’yü Bursa’da gözaltına alındı. İstanbul, Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Fahrettin Ö.’nün daha önceden 4 suç kaydı ve bir aranması olduğu tespit edildi. Poliste verdiği ifadesinde cinayeti itiraf eden şüphelinin, öldürdüğü kişinin kendisini sürekli olarak tehdit ettiğini bu nedenle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Cinayet şüphelisi Bursa'da yakalandı

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Cinayet şüphelisi Bursa'da yakalandı

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş