ChatGPT, iOS için 11 ülkede daha kullanıma sunuldu!

OpenAI, eçtiğimiz günlerde sadece ABD’deki iOS kullanıcılarına sunulan ChatGPT uygulamasının 11 ülkeye daha sunulduğunu duyurdu.

ChatGPT, iOS için 11 ülkede daha kullanıma sunuldu!
Yayınlama: 27.05.2023
A+
A-

OpenAI, ChatGPT iOS uygulamasını ilk olarak Mayıs ayı ortasında ABD’de yayınlamaya başladı ve şimdi 11 yeni ülkede yayınlamaya başlayarak “önümüzdeki haftalarda” daha fazla ülkeye yayılma sözünü yerine getirdi.

Bu ülkeler Arnavutluk, Hırvatistan, Fransa, Almanya, İrlanda, Jamaika, Kore, Yeni Zelanda, Nikaragua, Nijerya ve Birleşik Krallık olarak belirtildi.

The ChatGPT app for iOS is now available to users in 11 more countries — Albania, Croatia, France, Germany, Ireland, Jamaica, Korea, New Zealand, Nicaragua, Nigeria, and the UK. More to come soon!

— OpenAI (@OpenAI) May 24, 2023

SES GİRİŞİ KULLANMASINA OLANAK TANIYOR

ChatGPT uygulaması, bilgisayar ve iPhone arasında senkronize edilen konuşma geçmişi ile web sitesi gibi çalışacak. Uygulama, web sitesine kıyasla yeni bir özelliğe sahip: Kullanıcıların OpenAI’nin Whisper konuşma tanıma özelliği aracılığıyla ses girişi kullanmasına olanak tanıyor. Şimdilik sadece iPhone’lar için formatlanmış durumda, bu nedenle iPad kullanıcılarının hala masaüstü sürümüne ihtiyacı var.

ChatGPT’nin dünya çapında akıllı telefonlarda ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda OpenAI “yakında” şeklinde açıklama yaparak cevap verdi.

ANDROİD KULLANICILAR BEKLEMEDE

Ayrıca OpenAI’nin orijinal iOS uygulaması duyurusunda “Android kullanıcıları, sıra sizde!” denmesine rağmen, Android kullanıcıları için hala bir ChatGPT uygulaması bulunmadığını hatırlatmakta fayda var.

Genişlemenin kendisi ve yapay zekaya erişimin sürekli olarak kolaylaştırılması, politikalar üzerindeki küresel tartışmayı hızlandırıyor. Reuters’e göre, OpenAI CEO’su Sam Altman, şirketin yaklaşan düzenlemeler dahilinde çalışamayacağına karar vermesi halinde ChatGPT’yi Avrupa Birliği’nden çekme olasılığını dile getirdi. Bu arada Alphabet CEO’su Sundar Pichai, yapay zeka yönergelerini yürürlüğe koymak için Avrupa Komisyonu ile yakın bir şekilde çalışıyor.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş