Cem Yılmaz’ın Aziz Yıldırım’ın verdiği biletle gittiği maçta yaşadıkları herkesi kahkahaya boğdu

Fenerbahçe Derneği’nin 30. Yıl gecesinde sahneye çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Aziz Yıldırım anısı salonu kahkahalara boğdu. Yılmaz’ın bilet bulamadığı bir maç için Yıldırım’ın kale arkasından bilet ayarladığını belirtip, “Kale arkasında aşırı coşku var. Baktım ki bu elit toplulukla bir müddet sonra ilk golü ben yiyeceğim, dedim ki ben maratona gideyim.” ifadelerini kullanması salonu kahkahaya boğdu.

Cem Yılmaz’ın Aziz Yıldırım’ın verdiği biletle gittiği maçta yaşadıkları herkesi kahkahaya boğdu
Yayınlama: 26.11.2022
A+
A-

Fenerbahçe taraftarı olmasıyla da bilinen Cem Yılmaz, Fenerbahçe Derneği’nin 30. Yıl gecesinde sahneye çıktı. Ünlü komedyenin burada anlattığı Aziz Yıldırım ve tribün anısı büyük alkış aldı.

“MAÇLARDA GÖREMİYORUM SENİ”

Aziz Yıldırım’ın başkan olduğu dönemin bir kısmında maçları kaçırdığını belirten Cem Yılmaz, Yıldırım’ın kendisine, “Sen ne yapıyorsun, maçlarda göremiyorum seni” dediğini belirtti. Yılmaz’ın bilet alamadığı için maçları gelemediğini söylemesi üzerine ise Yıldırım’ın hemen bilet ayarladığını ifade etti.

“KALE ARKASINDA AŞIRI COŞKU VAR”

Yaşananların devamını anlatan Yılmaz’ın, “Bilet geldi, bir baktım kale arkası. Büyük bir mutlulukla gittim. Kale arkasında aşırı coşku var. Baktım ki bu elit toplulukla bir müddet sonra ilk golü ben yiyeceğim, dedim ki ben maratona gideyim.” demesi salonu kahkahaya boğdu.

Fenerbahçe stadının adı “Fenerbahçe Atatürk Stadyumu” diye değişmesi gündemde.

Sizce;

— Haberler.com (@Haberler) November 24, 2022

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.