Can Verel kimdir? Can Verel kaç yaşında, nereli? Can Verel hayatı ve biyografisi!

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Can Verel hakkında merak edilenler var. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Can Verel’in kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki, Can Verel kimdir? Can Verel kaç yaşında, nereli? Can Verel hayatı ve biyografisi!

Can Verel kimdir? Can Verel kaç yaşında, nereli? Can Verel hayatı ve biyografisi!
Yayınlama: 15.03.2023
A+
A-

Gündemde yer alan isimlerden biri olan Can Verel hakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Can Verel’in hayatını araştırıyor. Peki, Can Verel kimdir? Can Verel kaç yaşında, nereli? Can Verel hayatı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

CAN VEREL KİMDİR?

Can Verel (d. 1982, İstanbul), Türk oyuncu. Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Engin Verel ve sinema sanatçısı Bahar Erdeniz’in oğludur. 1982 yılında İstanbul’da doğan Can Verel ailesinin tek çocuğudur. Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Birçok dizide rol alan oyuncu Yemin dizisinde oynadığı Kemal Tarhun karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. İlk evliliğinden 1 kızı bulunmaktadır.

Can Verel kimdir? Can Verel kaç yaşında, nereli? Can Verel hayatı ve biyografisi!

Filmografisi

Omuz Omuza (2004)Selena (2006) / AlektoGemilerde Talim Var (2007)Hayat Güzeldir (2008) / LeventArka Sokaklar (2011) / SemihPapatyam (2009-2011) / Vedatİstanbullu Gelin (2017) / Konuk oyuncuSen Anlat Karadeniz (2018) / VolkanYemin (2019-2022) / Kemal TarhunLeylifer (Yakında) / Aziz
sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş