BtcTurk yeni reklam filmiyle A Milli Futbol Takımı’nın ‘ilk’lerini vurguluyor

BtcTurk, Türkiye A Milli Futbol Takımı yeni reklam filmi çekti. Yayınlanan reklam filminde izleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkararak tarihte hafızalardan silinmeyen başarılar ‘ilk’ vurgusuyla anlatıldı.

BtcTurk yeni reklam filmiyle A Milli Futbol Takımı’nın ‘ilk’lerini vurguluyor
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

 

Hem futbol hem de voleybolda Milli Takımlar ana sponsoru olan ve birçok branşta spora destek veren BtcTurk, Türkiye A Milli Futbol Takımı için anlamlı bir film hazırladı. Yeni reklam filminde ‘Hayatta bazı ilkler vardır, asırlar geçse de unutulmaz. Şimdi unutamayacağımız bir ilke daha hep birlikte hazırız. Türkiye’nin ilk #Bitcoin alım satım platformu #BtcTurk, Avrupa’da mücadele edecek A Milli Futbol Takımımızın yanında! Başarılar #BizimÇocuklar!’ sloganıyla Türkiye A Milli Takımı’nın Türkiye’ye yaşattığı ilklere odaklanıyor.

Reklam filminde, A Milli Futbol Takımı’nın başardığı ilklere dikkat çekilirken ‘1923… İlk sahaya çıkışımız ve ilk golümüz, 1924… İlk galibiyetimiz ve ilk kutlamamız, 1954… Dünya Kupası sahnesinde ilk boy gösterişimiz, 2000… Avrupa’daki ilk çeyrek finalimiz, 2002… İlk Dünya Kupası üçüncülüğümüz, 2008… Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk yarı finalimiz, 2024… Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerindeki ilk grup birinciliğimiz’ vurgusu yapılıyor.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, “Milli takımımızın yanında olmak ve onların başarılarına tanıklık etmek bizim için büyük bir onur kaynağı. Reklam filmimizde, futbolun birleştirici gücünü ve milli takımımızın bizler için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedik. Bu iş birliği ile spora olan katkımızı daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş