Boşanma aşamasındaki kocası tarafından çocuğunun gözü önünde öldürüldü

Konya’da Ebru Gürpe (33), boşanma aşamasındaki eşi Yılmaz Gürpe (33) tarafından sokak ortasında çocuğunun gözü önünde tabancayla vurularak öldürüldü. Olay anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Boşanma aşamasındaki kocası tarafından çocuğunun gözü önünde öldürüldü
Yayınlama: 05.04.2023
A+
A-

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Sarıyakup Mahallesi Küçük Kumköprü Caddesi’nde meydana geldi. Antalya’da bir turizm firmasında şoför olarak çalışan Yılmaz Gürpe, bir süre önce memleketi Konya’ya geldi. Gürpe, ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Ebru Gürpe’ye çocuğunun gözü önünde sokak ortasında tabancayla ateş etti. Kanlar içinde kalan Ebru Gürpe yığılırken, Yılmaz Gürpe ise annesinin yanındaki çocuğunu, otomobile bindirip hızla olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ebru Gürpe, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Boşanma aşamasındaki kocası tarafından çocuğunun gözü önünde öldürüldü

‘Yaralama’ ve ‘hırsızlık’ suçundan kaydı bulunan Yılmaz Gürpe, polis ekiplerince, saklandığı Topraklık Caddesi’ndeki evinde, suç aleti tabancayla birlikte yakalanarak, gözaltına alındı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş