Beylikova’da karne heyecanı

BEYLİKOVA KAYMAKAMI SALİHA KARATAŞ, BEYLİKOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALP VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAYSAL TAŞDEMİR İLE BİRLİKTE OKULLARI ZİYARET ETTİ.

Beylikova’da karne heyecanı
Yayınlama: 16.06.2023
A+
A-

Beylikova Kaymakamı Saliha Karataş, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Taşdemir ile birlikte okulları ziyaret etti.

Karnelerini dağıttığı tüm öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyen Beylikova Kaymakamı Saliha Karataş ve Beylikova Belediye Başkanı Sayın Özkan Alp, öğrencilerle sohbet ederek tavsiyelerde bulundu. Çocukların tatili en güzel şekilde değerlendirmelerini isteyen Kaymakam Karataş ve Başkan Alp, “Tüm yıl boyunca çok çalıştınız, çok emek sarf ettiniz. İyi bir tatili hak ettiniz. Bol bol dinlenin, arkadaşlarınızla oyunlar oynayın. Sizin oynadığınız oyunlar bile gelişiminizin bir parçası ama tatilde de öğrenmeye devam edin. Beylikova Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi yaz okulu, spor okulu ve pek çok programı olacak. Bu ve benzeri tüm aktiviteleri değerlendirin. Kitap okumayı asla ihmal etmeyin. Teknolojiden uzak kalmayın ama hayatı da ıskalamayın ve ayrıca çocukların iyi bir eğitim almaları adına özveriyle çalışan tüm öğretmenlere ve velilere de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

Beylikova’da karne heyecanı
Beylikova’da karne heyecanı
Beylikova’da karne heyecanı
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş