Beşiktaşlı futbolculardan kupa şampiyonluğunun ardından açıklamalar

Beşiktaş, 62’nci Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor’u 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu.

Beşiktaşlı futbolculardan kupa şampiyonluğunun ardından açıklamalar
Yayınlama: 24.05.2024
A+
A-

 

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı futbolcular Rachid Ghezzal, Cenk Tosun, Al-Musrati ve Salih Uçan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını aktaran Rachid Ghezzal, “Bunun keyfini çıkartacağız. Zor bir sezon geçirdik. Hak ettiğimiz bir kupaydı. Böyle keyifli anları yaşamak lazım. Sezonu güzel bitiriyoruz, Avrupa kupalarına katılımla bitiriyoruz, bir kupayla bitiriyoruz. Bu kupa tüm taraftarlarımıza armağan olsun” şeklinde konuştu.

Maçtan önce Beşiktaş’ın en iyi yüzünü göstermeleri gerektiği hakkında konuştuklarını kaydeden 32 yaşındaki forvet, “Bugün de bunu yaptık, hak ettik. Bizim için unutulmaz bir galibiyet, unutulmaz bir kupa zaferi. Trabzonspor’u da tebrik etmek istiyorum. İyi oynadılar ama sonuçta kazanan biz olduk, hak ettik” diye konuştu.

Siyah-beyazlı takım ile 4 yılda 4 kupa kazandığını anlatan Cezayirli futbolcu, “Tabii ki de çok gurur duyulacak bir şey. İlk imza attığım zamandan beri hep söylüyorum; çok büyük bir gurur benim adıma. Beklentiler hep bu yöndeydi. 4 yıl burada kaldım, 4 kupa kazandım. Benim için çok iyi, kulüp için çok iyi. Bu kulübe her zaman çok büyük başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

CENK TOSUN: BUGÜN 2-2 BİTSEYDİ YAZIK OLURDU

Siyah-beyazlı taraftarlara kupayı borçlu olduklarını belirten Cenk Tosun, “Kötü bir sezon geçiriyorduk. Onların da bizim gibi kahır olduğunu biliyorduk. Ona göre hazırlandık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes her şeyini verdi. Buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. 90 dakika bizi yalnız bırakmadılar. Çok mutluyuz” değerlendirmesinde bulundu.

Milli futbolcu sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Gerçekten çok mutluyuz. Çünkü hak ettik bu kupayı. Bugün hak eden taraf bizdik. Bugün 2-2 bitseydi yazık olurdu. Ama son dakika gelen gol bize kupayı getirdi. En önemlisi ailelerimiz için oynadık, taraftarlarımız için oynadık ve yarın okula Beşiktaş formasıyla gidebilecek küçük çocuklarımız için oynadık.”

AL-MUSRATI: BEŞİKTAŞ HER ZAMAN EN TEPEDE OLMAYI HAK EDEN BİR KULÜP

Siyah-beyazlı formayla ilk golünü Trabzonspor karşısında 90+4’üncü dakikada kaydederek şampiyonlukta başrol oynayan Al-Musrati, “Kendimi harika hissediyorum. Bu kupayı getireceğimize dair taraftarlarımıza ve başkanımıza söz vermiştik. Sezonu böyle bir kupayla tamamladığımız için gerçekten çok mutluyum. Beşiktaş her zaman en tepede olmayı hak eden bir kulüp. Önümüzdeki yıl bu amaçla çalışacağız. Biz de gelecek sezon bunu amaç için mücadele edeceğiz. Kupalar ve şampiyonluklar için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

SALİH UÇAN: BÖYLE BİR SEZONU KUPAYLA BİTİRMEK MÜTHİŞ OLDU

Çok kötü bir sezon geçirdiklerini ifade eden Salih Uçan ise “Temmuz ayında antrenmanlara başladık. Yaklaşık 10-11 aydır birlikteyiz. Tarihe geçtik, kötü. Herkes mutsuzdu. Taraftar, yönetim, oyuncular, herkes mutsuzdu. Ama tek bir maç kalmıştı, tek bir 90 dakika. Bu yaşanan her şeyi unutturacak tek bir maçtı. Oyuncu grubu, yönetim çok ciddi bir karakter koydu. Beşiktaş taraftarı inanılmaz bir destek verdi. Herkesin bunu hak ettiğini düşünüyorum. Böyle bir sezonu kupayla bitirmek müthiş oldu” dedi.

“KENDİ ADIMA ZORLU SÜREÇTEN GEÇTİM”

Sezon boyunca çok zorlu süreçlerden geçtiklerini vurgulayan 30 yaşındaki futbolcu, “Çok üzüldük. Avrupa Ligi’nden elendik, Süper Lig’de puan farkı çok açıldı. Bu yüzden oyuncular da demoralize oluyor. Çünkü taraftarı mutlu etmek istiyorsun, kendin iyi oynamak istiyorsun ama sonuçlar gelmeyince herkes üzülüyor. Kendi adıma zorlu süreçten geçtim. Kolay bir yıl olmadı benim için de. Sezonun kötü geçmesiyle performansta da düşüklük oluyor. Kendi adıma da zorlu bir süreçten geçtim. Sakatlandığım zamanlar oldu. Döndüğümden itibaren Beşiktaş mağlup olmadı. Sakatlıktan sonra çok iyi katkı verdiğimi düşünüyorum. Bugün de şanslı günümdeydim” diyerek konuşmasını tamamladı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş