Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Sergen Yalçın ve Valerien Ismael itirafı! ‘Pişman değilim’

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın ve Valerien Ismael’in ayrılık sürecine dair gelen soruya cevap veren Ahmet Nur Çebi çarpıcı ifadeler kullandı. Beşiktaş Başkanı kendisine yönelik gelen eleştirilere cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Sergen Yalçın ve Valerien Ismael itirafı! ‘Pişman değilim’
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gündemi değerlendirdi. Siyah-beyazlılarda görev yaptığı dönemde çalıştığı teknik adamlara dair gelen soruyu cevaplayan Ahmet Nur Çebi itiraflarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, Valerien Ismael ile Sergen Yalçın’la ilgili gelen soruya cevap verdi. TRT Spor’a konuşan Ahmet Nur Çebi şu ifadeleri kullandı:

“Ben bütün hocalara ve çalışan herkese desteğim. Abdullah Avcı’ya da sonuna kadar destek oldum. Sergen Yalçın ve Önder Karaveli’ye de. Valerien Ismael de benim hocamdı ve yanında olmam, destek olmam gerekiyordu. Projelerimiz vardı, sosyal medyanın Ismael’i yargılaması, olumsuz yorumlar yapılması sürekli hocayı da demotive etti. Hatay maçından sonra da Beşiktaş’a zarar vermek istemediğini söyledi ve istemeyerek de olsa gönderdik.”

“PİŞMAN DEĞİLİM”

“Başka takımların hocasına yapılmayan eziyetler, Valerien Ismael hocaya yapıldı. Çalışkan, gayretli ve çalışma tekniği çok iyi olan biriydi. Sabredilse daha iyi şeyler olabilirdi. Kimse cesaret edemezken, Sergen Yalçın’ı ben getirdim. Hiç tereddüt etmeden. Ismael’i takımın başına getirdiğim için pişman değilim.”

“Abdullah Avcı bizden aldığının yarı ücretiyle Trabzonspor ile anlaştı. Sergen Yalçın’ı takımın başına ben getirdim, başarılı da oldu. Hiçbir hocayı ben göndermedim, hepsi kendi isteğiyle gitti.”

“Sporculara paralarını günü gününe ödeyemezseniz küsüyorlar. Beşiktaş’ın hiçbir çalışanına borcu yoktur. Stadyum sponsorluğu için çalışmalarımız devam ediyor.”

“VURA VURA DİREKLERİ VURDU”

“Transferde yüzde 100 başarılı olamazsınız. İşte geçen sene Alex Teixeira örneğin. Bazen tutmuyor. Batshuayi işte. Geçen sene vura vura direkleri vurdu. Fenerbahçe’de bu sezon şansı yaver gitti. Keşke bizde gitseydi.”

“İRONİ YAPMIYORUM”

“Sezon başında en azından 9+2 olsun dedik, kabul etmediler. Biz de 3-4 tane yerli futbolcu aldık. Bize pahalıya patladılar. Bu saatten sonra yabancı kuralını çevirmeye kalkarsalar ben karşı çıkarım. 7+4 hatta 6+5 yapsınlar. İroni yapmıyorum.”

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş