Berk Oktay’dan Yıldız Çağrı Atiksoy’a: Hayatımda başıma gelmiş en güzel şey!

Şimdilerde meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Berk Oktay, önceki akşam eşiyle birlikte GQ Türkiye’nin ‘Men of the Year’ etkinliğine katıldı. Etkinlikte gazetecilerle konuşan ünlü isim, 2022 yılının kendisi için muhteşem olduğunu söyleyerek, Yıldız Çağrı’dan övgüyle bahsetti. Oktay, yeni yıldan temennilerini de dile getirdi.

Berk Oktay’dan Yıldız Çağrı Atiksoy’a: Hayatımda başıma gelmiş en güzel şey!
Yayınlama: 03.12.2022
A+
A-

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
10 Eylül akşamı Polonezköy’de düğün yapan oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, bir gün önce evlerinin bahçesinde nikâh masasına oturmuştu. Oktay ve Atiksoy, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle mutluluğa ‘evet’ demişti. Nikâhtan bir kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaşan Berk Oktay, eşi Yıldız Çağrı’yı kalbine etiketlemiş; paylaşımına da ‘Öz’üm’ notunu düşmüştü. Ünlü çifte binlerce beğeni ve tebrik yorumları yağmıştı.

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a: Hayatımda başıma gelmiş en güzel şey!

“GÜNÜN SONUNDA BİRBİRİMİZİ GÖRÜYORUZ”

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki haftalarda alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere takılmıştı. Kış sezonu için alışverişe geldiğini söyleyen güzel oyuncu, düğün sonrası yapamadıkları balayına yazın çıkmayı planladıklarını açıklamıştı:

Balayı olmadı. Zaten biliyorduk, seçtiğimiz tarihlerde çalıştığımız için hiç dert etmedik. Ancak yazın gidebiliriz. Zaman ayırıyoruz birbirimize, aynı evin içindeyiz. Günün sonunda birbirimizi görüyoruz.

“BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

GQ Türkiye’nin her yıl düzenlenen ‘Men Of The Year’ etkinliği, önceki gün ‘Co-Existence / Birlikte Var Olmak’ temasıyla 10’uncu yıldönümünü ‘birlikte var olduğu’ birbirinden değerli isimlerle kutladı. Geceye katılan isimlerden Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çiftinden yakışıklı oyuncu, basın mensuplarıyla bir araya gelip; etkinliğe ve 2022 senesine dair açıklamalarda bulunarak, “Sektörün en önde gelen markasının gecesindeyiz. Burada olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Oynadığı dizinin çok iyi gittiğini belirten oyuncu, “İzleyenler sağ olsunlar, bizi destekliyorlar. Halkımız bizi sevip, evine kabul ettiği için çok mutluyuz” dedi.

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a: Hayatımda başıma gelmiş en güzel şey!

“ÇÜNKÜ EVLENDİM”

“2022 yılı benim için muhteşemdi” ifadelerini kullanan ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:

Çünkü evlendim. Yıldız hayatımda başıma gelmiş en güzel şey. Yeni yıldan temennimde, insanlardan biraz vicdan ve merhamet diliyorum. Kadına ve canlıya yapılan şiddete hayır diyorum.

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a: Hayatımda başıma gelmiş en güzel şey!

“BENİ YILDIZ’LA ALDATTI”

Öte yandan 2016 yılında dünyaevine girdiği Berk Oktay ile iki yıllık olaylı boşanma davaları Şubat 2020’de sona eren Merve Şarapçıoğlu, eski eşinin evli oldukları dönem kendisini Yıldız Çağrı Atiksoy’la aldattığını iddia ederek; şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben çok şık bir şekilde boşanmak istedim ama olmadı. Çünkü şiddet gördüm, aldatıldım. Berk’le evliyken aldatılma olayını fark edince boşanmak istedim. Berk Bey’in ve Yıldız Hanım’ın evliliğine gölge düşürmek istemiyorum kesinlikle, ama bir şeyler oldu. Berk, ‘Savaşçı’ dizisini çekiyordu ve rol arkadaşı Yıldız Hanım’dı. Biz evliyken Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilişkisi vardı. Bana tesadüfen 8 Eylül gibi gün verildi, 10 Eylül’de düğünleri vardı. Eğer mahkeme yakın bir tarihe koymasaydı ağzımı açmazdım.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.