Bazada saklanan şüpheli, polisle göz göze gelince silahını ateşledi

Amerika’da şüpheli birinin kaldığı karavana baskın düzenleyen ekipler, bazanın içerisinde kendilerine silah doğrultan şahsı buldu. Bazada saklanan şüpheli, göz göze geldiği polise doğrulttuğu silahını ateşledi. O sırada polislerden birinin bazayı kapatmasıyla şans eseri kimse yara almadı. Şüpheli ise vurularak etkisiz hale getirildi.

Bazada saklanan şüpheli, polisle göz göze gelince silahını ateşledi
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

ABD’nin Oklahoma eyaletinde gerçekleşen polis baskınında korkunç bir olay meydana geldi. Polis ekipleri, henüz suçu açıklanmayan bir şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenledi.

BAZANIN İÇERİSİNE SAKLANMIŞ

40 yaşlarında olduğu öğrenilen şüphelinin bulunduğu karavana giren ekipler, araç ve çevresinde arama gerçekleştirdi. Şahsı bulamayan polisler son çare olarak karavandaki bazayı açtı. O sırada bazanın içerisine gizlenmiş olan şüpheli polisle göz göze geldi.

Bazada saklanan şüpheli, polisle göz göze gelince silahını ateşledi

VURARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

38 yaşındaki şüphelinin karavanda bulunduğu bilgisine erişen polisler, bir süre boyunca arama yaptı. Şüpheliyi karavan içerisinde bir türlü bulamayan polisler, bazanın altını açtı. Bu sırada, şüpheli ile polis göz göze geldi. Elinde silah bulunan şüpheli, tetiği çektiği anda baza üzerine kapatıldı. Kısa süreli bir şok yaşayan polis operasyonda şüpheliyi vurarak etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan şahsın ifadesine başvurulacak.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.