Banyodaki vahşeti polis bile fark edemedi! ‘Çocuklarını şeytan olarak görüyordu’

22 yaşında olmasına rağmen dünyayla bağlarını tamamen kopartmış bir haldeydi. Boş bakışlarla çevresine bakan ve sürekli aynı şeyleri mırıldanan genç kadının davranışları herkesi dehşete düşürmüştü. Ancak asıl büyük dehşet saatler sonra fark edildi. Polisin yaptığı büyük hatayı baba ortaya çıkardı.

Banyodaki vahşeti polis bile fark edemedi! ‘Çocuklarını şeytan olarak görüyordu’
Yayınlama: 02.12.2022
A+
A-

Derleyen: Can Şişman / Milliyet.com.tr – ABD’nin New York şehrindeki yaşayan 22 yaşındaki Dimone Fleming iki çocuk annesiydi. Üç yaşındaki oğlu Deshawn ve 11 aylık bebeği Octavius’la birlikte Bronx’taki bir apartman dairesinde yaşıyordu. Çocuklarının babası Columbus Canada’da da yine bu evde yaşıyordu ancak Fleming’le evli değildi. Fleming sık sık sosyal medyada çeşitli paylaşımlarda bulunuyor ve çocuklarının bakımıyla ilgileniyordu.

Banyodaki vahşeti polis bile fark edemedi! 'Çocuklarını şeytan olarak görüyordu'

SABAHIN 6’SINDA FACEBOOK’TAN PAYLAŞIMDA BULUNDU

Her zamanki günü 26 Kasım sabahı yine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ancak bu kez sayfasına bütün arkadaşlarını şaşırtan cümleler ekledi. Facebook’taki duvarına sabah 6 civarında “Tanrı tek gerçektir. Tüm yanlış davranışlarımdan ve bu davranışlarımın olumsuz etkilerinden pişmanlık duyuyorum. Merhametiniz için teşekkür ederim” şeklinde bir yazı bırakan Fleming herkesin kafasını karıştırmıştı. Bu cümlelere kimse bir anlam verememişti. Çok değil sadece birkaç saat sonra bu yazdıkları bir kez daha akıllara gelecekti.

SÜREKLİ KENDİ KENDİNE ‘BEN NE YAPTIM?’ DİYORDU

26 Kasım akşamına kadar evde vakit geçiren anne ve oğulları dışarıya adımlarını atmamıştı. Bir gece önce Fleming ve çocukların babası Columbus Canada şiddetli bir kavgaya tutuşmuş, bu tartışmanın sonucunda Canada geceyi evin dışında, arabasında geçirmişti. Çocuklarının babasıyla yaşadığı tartışmadan sonra sabah saatlerinde Facebook’ta paylaşım yapan Fleming bütün gün boyunca evde vakit geçirmiş ve dışarıya adımını atmamıştı. Ancak akşam saat 19.00 sularında evden sesler yükselmeye başladı. Bu garip seslerden rahatsız olmaya başlayan komşular merak içinde Fleming’ten geldiği belli olan çığlıklara dikkat kesilmeye başladı.

Banyodaki vahşeti polis bile fark edemedi! 'Çocuklarını şeytan olarak görüyordu'

Apartman koridoruna çıplak bir halde çıkan Fleming kendi kendine konuşuyor, birtakım dengesiz hareketler sergiliyordu. Kapılarını açıp Fleming’in başına ne geldiğini çözmeye çalışan komşular kadının büyük bir şok içinde olduğunu fark etti ve durumu hızlıca ekiplere bildirdi. Ekipler olay yerine geldiğinde Fleming komşularının çabalarına rağmen hareketlerine engel olamıyor, sürekli kendi kendine “Ben ne yaptım?” diyordu. Evden içeri adımını atan polis ekipleri gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

BANYOYA ADIM ATINCA DEHŞETİ GÖRDÜLER

22 yaşındaki annenin psikolojik açıdan sıkıntı içinde olduğunu fark eden ekipler, kadını 19.50 civarında gözaltına aldı. Bu esnada evde bir inceleme başlatıldı. Mutfağa giren ekipler, birçok mutfak eşyasının çakmakla yakıldığını tespit etti. Evdeki birçok eşyanın zarar gördüğünü fark eden ve kadının öfke nöbeti geçirdiğini düşünen ekipler hızlıca polis merkezine doğru hareket etti. Tam 30 dakika boyunca süren incelemelerde polis çok büyük bir hata yaptı. Bu hatayı ise ancak eve dönen çocukların babası Columbus Canada fark etti.

Polis ekipleri evden uzaklaştıktan yaklaşık 10 dakika sonra eve adım atan Canada, hızlıca daireye adım attı. Saat 19.55 olduğunda banyoya giren Canada, hayatının en büyük şokunu yaşadı. Her iki çocuğu da vahşi bir şekilde defalarca kez bıçaklanmış, banyodaki küvet adeta kan gölüne dönmüştü. Çığlıklar eşliğinde komşulardan yardım dileyen baba çocuklarını hızlıca hastaneye götürmek istese de minik Deshawn ve Octavius feci şekilde can vermişti.

Banyodaki vahşeti polis bile fark edemedi! 'Çocuklarını şeytan olarak görüyordu'

‘ÇOCUKLARINI ŞEYTAN OLARAK GÖRÜYORDU’

Yapılan incelemelerde iki çocuğun boyunlarından ve gövdelerinden defalarca kez bıçaklandığı tespit edildi. Fleming hızlıca polis merkezinde sorgulanmaya başlarken yaşanan dehşet verici olay hızlıca basına yansıdı. New York Daily New’s açıklamalarda bulunan çocukların halası Casey Canada, Fleming’in psikolojik sorunlar yaşadığını iddia etti. Casey Canada, “Fleming, çocuklarının ‘şeytani’ hareketleri olduğuna inanıyordu. Çocuklardan korktuğunu, onları şeytan olarak gördüğünü sık sık paylaşıyordu” diye herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Çocukların hayatını kaybettiği apartmanın önünde mumlar yakan ve çiçekler bırakan Bronx’lular ise yaşananlara isyan etti. Genç kadının psikolojisinin yerinde olmadığını söyleyen komşulara göre çocukları Dimone Fleming öldürmüştü. Polis ise soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Henüz resmi olarak şüpheli ilan edilmeyen Fleming’in gözaltında tutulmaya devam edeceği açıklandı.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş