Bakan Varank, kendisini yolsuzlukla itham eden muhalefete sert çıktı: İspat etmeyen namerttir

Meclis’te bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Mustafa Varank, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurtdışında yaptığı gezilerle ilgili konuştu. Türkiye’nin teknoloji gündemine değinen Mustafa Varank, hamburger fotoğrafını göstererek “Kılıçdaroğlu’nun gezisinden hangi teknoloji planı ön plana çıktı, hamburger teknolojisi” dedi.

Bakan Varank, kendisini yolsuzlukla itham eden muhalefete sert çıktı: İspat etmeyen namerttir
Yayınlama: 11.12.2022
A+
A-

TBMM Genel Kurulunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının 2023 yılı bütçelerinin görüşmelerine başlandı. Görüşmelere katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, söz alarak konuşma yaptı.

2 FOTOĞRAF GÖSTERDİ

CHP’nin teknoloji gündemiyle ilgili konuşan Bakan Varank, “Kılıçdaroğlu’nun gezisinden hangi teknoloji planı ön plana çıktı?” sorusunu yönetilirken çip ile hamburger fotoğrafını gösterdi ve “Milletimizin aklında ne kaldı? Hamburger teknolojisi.” dedi. Bakan Varank konuşmasının devamında ikinci fotoğrafı göstererek, “Aziz milletimiz, bu iki fotoğrafın, bu iki vizyonun arasındaki farkı en güzel şekilde değerlendirecek. Türkiye’ye yarışır vizyonu, Cumhur İttifakı’nın sunduğunu bir kez daha tescilleyecek” ifadelerini kullandı.

“İSPAT ETMEYEN NAMERTTİR”

Muhalefetin yolsuzluk iddialarına yanıt veren Bakan Varank, “Bunu ispat etmeyen, suç duyurusunda bulunmayan namerttir. 17 Yıldır fiilen siyasetin içindeyim. Benimle ilgili en ufak yolsuzluk bulamayanlar akrabalarım üzerinden bana iftira atmaya çalışıyorlar.” dedi.

“İSPAT ETMEYEN NAMERTTİR”

Açıklamalarının devamında Bakan Vakank, “Ortada bir yolsuzluk usulsüzlük varsa ispat etmeyen namerttir. Biz haram işinden anlamayız.” ifadelerini kullandı.

MECLİS’E TOGG’LA GELDİ

Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM’deki bütçe görüşmelerine bugün yerli otomobil TOGG’la geldi. Aracın yanında yaptığı açıklamada, “TOGG gün boyunca burada olacak, değerli vekillerimiz gelip görebilecekler” ifadelerini kullanan Varank’a CHP’li Özgür Özel’den de dikkat çeken bir teklif geldi. Özel, “Hediye geri alınmaz, onu Meclis’e bırakın birde şarj ünitesi koyun. Vekiller test eder, bizimde bir katkımız olur. Biz Togg ile gurur duyarız” ifadesini kullandı.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.