Babasını kaybeden Özge Ulusoy’dan yürek yakan paylaşım

Özge Ulusoy’un Emekli Albay olan babası Haydar Ulusoy, önceki gün trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Dün Ankara’daki cenaze törenine katılan Ulusoy, ayakta durmakta güçlük çekmişti. Son olarak ünlü modelin, sosyal medya hesabından yaptığı babasına ait ‘kırık saat’ paylaşımı duygulandırdı.

Babasını kaybeden Özge Ulusoy’dan yürek yakan paylaşım
Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy’a, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı’nda araç çarpmıştı. Elif N. yönetimindeki cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen Emekli Albay Haydar Ulusoy’a çarparak hayatının kaybetmesine sebep olmuştu.

Emekli Albay Haydar Ulusoy için dün düzenlenen cenaze töreni ise Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevinde gerçekleştirilmişti. Düzenlenen törene Haydar Ulusoy’un eşi Armağan Ulusoy, kızları Nilay Ulusoy ve Özge Ulusoy katılmıştı.

“BİZE ÇOK İYİ BİR BABA OLDU”

Dün cenaze töreninde konuşan Özge Ulusoy, babasının çok iyi bir insan olduğunu dile getirerek, “Babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Bu dünyada yaşayan bir melekti. Birçok insana aş verdi, iş verdi, korudu, kolladı. Bir insandan bile beddua almadığına çok eminim. Anneme çok iyi bir eş, bize çok iyi bir baba oldu. Herkes burada onu ne kadar çok seviyor, görüyorum” demişti.Babasını kaybeden Özge Ulusoy'dan yürek yakan paylaşım

“ŞÜKÜRLER OLSUN BÖYLE BİR İNSANIN EVLADIYIM”

“Ulusoy, ayrıca, “Herkesin hakkında neler düşündüğünü de biliyorum. Okuyorum, hiç tanımayan insanlar bana ulaştılar; babamın ne kadar iyi bir insan olduğundan bahsediyorlar. Şükürler olsun; böyle bir insanın evladıyım. Damarımda, hücremde her şeyimde bırakıp, gittiğine inanmıyorum. Benim içimde yaşayacak ve gidilecek güzel bir yer varsa bunu en çok hak eden babam. O yüzden sadece dualarınızı istiyorum. Huzurla istirahat etsin…” ifadelerini kullanmıştı.Babasını kaybeden Özge Ulusoy'dan yürek yakan paylaşım

“BABACIĞIM…”

Babasının acısıyla sarsılan Ulusoy, yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim, Haydar Ulusoy’un kaza anında kolunda bulunan saatin kırık halini sosyal medya hesabından, “04.12.22… 14:05… Babacığım…” ifadeleriyle yayınladı.Babasını kaybeden Özge Ulusoy'dan yürek yakan paylaşım

“ONA LAYIK BİR EVLAT OLDUĞUMU FARK ETMEMİ SAĞLADINIZ”

Ardından üzüntüsünü takipçileriyle paylaşan Özge Ulusoy, gönderisine, “Babamın ne kadar sevildiğini büyük bir gururla anladığım şu acılı günlerde bana attığınız binlerce mesajla ona layık bir evlat ve aile olduğumuzu da fark etmemi sağladınız… Tanıyan, tanımayan, güzel mesajlarıyla yüreğimi serinleten hepinize kendim ve tüm ailem adına sonsuz teşekkür ederim. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin…” notunu düştü.

BUGÜN DEFNEDİLECEK

Özge Ulusoy, babasının bugün İstanbul Üsküdar Büyük Selimiye Camii’nde öğle namazına müteakip, askeri törenle Kanlıca Mezarlığı’na defnedileceğini duyurdu.

TUTUKLANDI

Ayrıca Haydar Ulusoy’a otomobille çarpıp, ölümüne neden olan sürücü E. N., tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.