Asrın İşadamları Derneği Adıyaman Şubesi açıldı

ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman:
– “Ülke ekonomimiz bir yılda 250 milyar dolarlık ihracata imza atıyor. Bizim hedefimiz, ASRİAD olarak bu rakamın yüzde 1’ini yani 2,5 milyar dolarını karşılamaktır”

Asrın İşadamları Derneği Adıyaman Şubesi açıldı
Yayınlama: 24.10.2022
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Asrın İşadamları Derneği'nin (ASRİAD) Adıyaman şubesi açıldı.

ASRİAD'dan yapılan açıklamaya göre, açılışa, ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, Teşkilatlanma Başkanı Yahya Atıcı, Adıyaman Şube Başkanı Mustafa Kösen, derneğin yönetim ve şube kurulu üyelerinin yanı sıra davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açıklamada, açılışta yaptığı konuşmasına yer verilen ASRİAD Genel Başkanı Danışman, derneğin isminin ilk bakışta, "yüzyılın insanları" olarak adlandırıldığını, ancak ismini Asr suresinden aldığını bildirdi.

ASRİAD'ın sloganın "Önce Nitelik" olduğuna işaret eden Danışman, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu slogandan hareketle herkesin anlayacağı üzere önceliğimiz nitelikli iş insanlarını bünyemize katmaktır. Bunun için tüm teşkilatımız var gücüyle çalışmaktadır. Adıyaman'da bugün açtığımız şubemizin de ASRİAD'ın kimliğine uygun bir şekilde bölge insanımıza ve gelişimine katkı sağlamak adına çalışmalarını yapacağına inancımız tamdır."

– "2,5 milyar dolarlık ihracata var mısınız?"

Adnan Danışman, ASRİAD'ın, çağın gereklilikleri kapsamında değişerek ve yenilenerek çalışmalarını tüm gücüyle sürdürdüğünü vurguladı.

Ülke ekonomisine katkı sağlamak adına kendilerine koydukları hedeflere ulaşmak için tüm ASRİAD'lı iş insanlarının var güçleriyle çalışması gerektiğini kaydeden Danışman, "Ülke ekonomimiz bir yılda 250 milyar dolarlık ihracata imza atıyor. Bizim hedefimiz, ASRİAD olarak bu rakamın yüzde 1'ini yani 2,5 milyar dolarını karşılamaktır. ASRİAD olarak yıllık 2,5 milyar dolarlık ihracat yapmaya var mısınız?" ifadelerini kullandı.

Danışman'ın konuşmasının ardından ASRİAD'ın Adıyaman şubesinin açılışı dernek yöneticileri ve protokol davetlilerinin katıldığı törenle gerçekleştirildi. Tören sonunda Genel Başkan Adnan Danışman tarafından Adıyaman Şube Başkanı Mustafa Kösen'e "Önce Nitelik" plaketi takdim edildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş