Ankara’da sarhoş olduğu iddia edilen tır sürücüsü 7 araca çarptı! O anlar kameraya böyle yansıdı

Ankara’da alkol etkisinde olduğu iddia edilen tır sürücüsü park halindeki 7 otomobile çarptı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada bir kişi yaralandı.

Ankara’da sarhoş olduğu iddia edilen tır sürücüsü 7 araca çarptı! O anlar kameraya böyle yansıdı
Yayınlama: 18.03.2023
A+
A-

Dün akşam 17.00 sıralarında Etimesgut ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, iddialara göre sürücüsünün alkolün etkisinde olmaması sebebiyle kontrolünü kaybetti. Tır park halindeki 7 otomobile çarptı.

1 KİŞİ YARALANDI

Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan bir kadının ise yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Ankara'da sarhoş olduğu iddia edilen tır sürücüsü 7 araca çarptı! O anlar kameraya böyle yansıdı

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Olaydan sonra kaçan tır sürücüsünün yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

“TIR ÇARPARAK GELİYORDU”

Kazanın tanıklarından Doğukan Kurtul, “Dün dışarıdayken tır çarparak geliyordu. Önündeki bir otomobili sürükledi. Burada çalışan bir arkadaşımızın arabasına da çarptı. Yaralanan bir kadın vardı. Onu çıkardılar. Kaşı açılmıştı. Gelirken de, giderken de başka arabalara çarptığı söyleniyor. Alkollü olduğu söyleniyor. Yaralının hayati tehlikesi yokmuş. Şoka girmişti sadece.” dedi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş