Ampute Milli Futbol Takımına, İsrail primi

Ampute Milli Futbol Takımı tarihi bir zaferin daha eşiğinde.

Ampute Milli Futbol Takımına, İsrail primi
Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-

2017 ve 2021 yıllarında Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Ay-yıldızlı takım, 2022 yılında birinciliği elde ederek dünya şampiyonu olmuştu. Millilerimiz, 1-8 Haziran 2024 tarihleri arasında Fransa’nın Haute-Savoie kentinde oynanacak Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası’nda yine zafer hedeflerken 2 Haziran’da İsrail maçı ile turnuvaya başlayacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alparslan Erkoç tüm hazırlıkların yapıldığını belirterek, “Milli takımımızda gazi bir hocamız ve birkaç sporcumuz var. O yüzden maneviyatı yüksek bir takımız. Rakip de İsrail olunca kahraman milletimizin ilgi ve alakası özellikle bu maça çok fazla” dedi.

Uzun süredir kamp yapan milli takımımızda da şampiyonluk için motivasyon üst seviyede. Bu arada Milli takımımıza, çeşitli firmalardan sponsorluklar ve destek gelirken, yurt dışında da futbol kulübü olan ve isminin açıklanmasını istemeyen Türk bir iş insanından da prim desteği geldi.

Başkan Erkoç, “Milletimize İsrail galibiyetini de Avrupa şampiyonluğunu da yaşatmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” diyerek ampute milliler için destekte bulunan herkese teşekkür etti.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş