Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyor

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Polonya’yı 5-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Ampute Futbol Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Erhan Kuşkapan, oyunculardan Alican Kuruyamaç ile Rahmi Özcan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyor
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-

ERHAN KUŞKAPAN: KUPAYI ALIP ÜLKEMİZE BU MUTLULUĞU ÜÇÜNCÜ KEZ YAŞATMAK İSTİYORUZ

Finale kaldıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Ampute Futbol Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Erhan Kuşkapan, “Öncelikle bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ederek başlamak isterim. Her ihtiyacımıza koştular. Finale kaldık çok mutluyuz. İlk geldiğimiz gün açılış maçında bizim bayrağımız İtalyan bayrağının altındaydı. Bu sporcu kardeşlerimizin ve teknik ekibimizin çok ağrına gitti. Biz bu bayrağı turnuva sonunda zirveye dikeceğiz dedik ve buraya kadar getirdik. Yarın da final maçımız var. İnşallah yarın da bu kupayı alıp, ülkemize bu mutluluğu üçüncü kez yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyor

“PLANIMIZ HARFİYEN TUTTU, BUNUN İÇİN DE ÇOK MUTLUYUM”

Kupayı taraftarlarla birlikte kaldırmak istediklerini söyleyen Kuşkapan, “Benim beklentim, 2021 Avrupa Şampiyonası’nda İspanya’yı yenerek şampiyon olmuştuk. İngilizlerle final oynarız gibi bir düşüncem var. Bugünkü Polonya maçını da çok iyi analiz etmiştik. İsmail hocamın hakkını vereyim. Çünkü rakipler alıştı. Herkes Türklere karşı kapanıyor. İsmail hocam dedi ki, ‘Biz biraz geride kalacağız. Kontrataklarla çabuk çabuk gol atacağız.’ Planımız harfiyen tuttu, bunun için de çok mutluyum. İsmail hocamı tebrik ediyorum. Gazi hocamla, bu kadar iyi bir insanla çalıştığım için gurur duyuyorum. İnşallah bu kupayı taraftarımızla beraber kaldıracağız” ifadelerinde bulundu.

ALİCAN KURUYAMAÇ: BİZ BU KUPAYI ALMADAN GİTMEYECEĞİZ

Türkiye’nin gücünü gösterdiklerini ifade eden Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularından Alican Kuruyamaç, “En baştan söylediğimiz gibi biz bu kupayı almadan gitmeyeceğiz. Son adım kaldı. Rakibimiz güçlü rakipti. Ama takım olarak farkla üstesinden gelmeyi bildik. Türkiye’nin gücünü gösterdik. Bir kupa varsa favorisi biziz. İnşallah yarın kupayı buradan üçüncü kez kaldırıp gideceğiz. O kupayı almadan buradan gitmeyeceğiz” şeklinde konuştu. Finalde rakibin kim olduğunun öneminin olmadığını ifade eden milli oyuncu, “Güzel bir maç olsun istiyoruz. İngiltere de değerli bir takım. İspanya da keza öyle. Kim gelirse gelsin, biz şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyor

“TARAFTARIMIZ BİZİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI”

Desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür eden Alican Kuruyamaç, “Taraftarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Yarın da hafta sonu hava da güzel. Buranın üç katı olacağını düşünüyorum. İşlerini güçlerini bırakıp bizi desteklemeye geldiler. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.

RAHMİ ÖZCAN: TÜRK OLMAKLA GURUR DUYDUĞUM ÖZEL ANLARDAN BİR TANESİ OLDU

Finalde kupayı alıp üçüncü kez Avrupa şampiyonluğunu taşımak istediklerini söyleyen Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularından Rahmi Özcan ise, “Buraya gelen taraftarımızla gurur duyuyoruz. Türk olmakla gurur duyduğum özel anlardan bir tanesi oldu yine. Biz her zamanki yaptığımızı yapmaya devam ettik. Dünyanın ve Avrupa’nın en iyi takımı olduğumuzu göstermeye devam ediyoruz. Bugün finale kaldık. Sevincimiz yarım. Yarın inşallah finalde kupayı da alıp ülkemize üçüncü kez Avrupa şampiyonluğunu taşımak istiyoruz” yorumlarında bulundu.

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyor

“ŞAMPİYONLUĞU BERABER KUTLAYACAĞIZ”

İlk günden bu yana taraftarların desteğini çok iyi hissettiklerini ifade eden Özcan, sözlerini şu şekilde noktaladı:

“İlk günden beri gerek evlerinde ağırladılar. Yemekler, börekler yaptılar. İlaçlarımıza kadar hepsini getirdiler. Allah hepsinden razı olsun. İlk günde bütün şehir buradaydı. Final maçında da tüm şehir burada olacaktır. Şampiyonluğu beraber kutlayacağız inşallah.”

Türkiye ile İspanya arasında oynanacak final müsabakası yarın saat 18.00’de oynanacak.

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkıyor

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş