Almanya’dan Müslüman ailenin çocuklarına skandal LGBT kararı

İddiaya göre Almanya’nın Bremerhaven şehrinde yaşayan Müslüman bir ailenin iki çocuğu, ebeveynlerinin LGBT’nin İslam dinine uygun olmadığına dair öğrettiği bilgiler gerekçesiyle ailenin elinden alınarak Alman Gençlik Dairesi’ne (Jugendamt) teslim edildi.

Almanya’dan Müslüman ailenin çocuklarına skandal LGBT kararı
Yayınlama: 30.04.2023
A+
A-

Almanya‘nın Bremen eyaletine bağlı liman kenti Bremerhaven’de yaşayan göçmen ve Müslüman bir ailenin iki çocuğu, polis gözetimi altında Alman Gençlik Dairesi yetkilileri tarafından aileden alındı. İddialara göre, ailenin çocuklara LGBT’nin İslam dininde yerinin olmadığına dair bilgiler vermesi sebebiyle çocuklar ailelerinin elinden alınarak Alman Gençlik Dairesi’ne gönderildi.

ÇOCUKLAR AİLELERİNDEN ZORLA ALINDI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, polisler tarafından zorla ailelerinden koparılan çocukların görüntüleri yürek burktu. Büyük tepki toplayan görüntülerde, çocuğun ağlamasına ve direnmesine rağmen polis ve Alman Gençlik Dairesi yetkilileri tarafından evden çıkarıldığı görüldü.

ALMAN GENÇLİK DAİRESİ KENDİSİNİ SAVUNDU

Aile üyeleri, çocuklarından birinin hasta olduğunu ve durumdan etkilenerek sağlık sorunları yaşayabileceğini söyledi. Polis ise Alman Gençlik Dairesi tarafından görevlendirildiklerini ve bu doğrultuda mahkeme kararını uyguladıklarını belirtti. Polis tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, olayla ilgili spekülasyonlara yer verilmemesi gerektiği kaydedildi. Polis, görüntülerin yanlış yorumlandığını ve çocukların mahkeme kararıyla ailelerinden alındığını ifade etti.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş