Akşener, 14 Mayıs seçimleri sonrası ilk kez kameralar karşısına çıktı: Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için elimizden geleni yapacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri sonrası ilk kez kameralar karşısına çıkarak değerlendirmelerde bulundu. Akşener, “Bu seçim, 0-0 ile başlayan ve bir referandum haline dönmesi gereken bir seçim. Çalışmalara başladık. Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı seçilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Akşener, 14 Mayıs seçimleri sonrası ilk kez kameralar karşısına çıktı: Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için elimizden geleni yapacağız
Yayınlama: 20.05.2023
A+
A-

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 49.50 oyuna karşılık, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.89 oy aldı. 28 Mayıs’taki gerçekleşecek seçimin ikinci turuna 8 gün kala İYİ Parti Genel Başkanı, ilk kez kameralar karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu.

Akşener’in açıklamalarından satır başları:

“Bir seçim geçirdik, hem Meclis hem Cumhurbaşkanı seçimi şeklinde. Bu seçimde biz 14 Mayıs’a kadar ben ve arkadaşlarım 45 miting yaptık, 54 noktada çalışma yaptım. Bütün il ve ilçelerde arkadaşlarımız çalıştı.

Kılıçdaroğlu’nun potansiyel seçmeni, sandığa gitmeyen, geçersiz oy atan ve Erdoğan’a oy vermeyen seçmen; Kılıçdaroğlu’na verilen oy düşüldükten sonra 12 milyondan fazla.

Bu seçim, 0-0 ile başlayan ve bir referandum haline dönmesi gereken bir seçim.

14 Mayıs’tan sonra İYİ Parti olarak neler yaptık? Millet İttifakı liderleri ile sandık güvenliği başta olmak üzere 2. tura yönelik görüşmeler yaptık ve sadece Kılıçdaroğlu’na çalışılacağı için merkezinin CHP olduğu iletişim dilinin CHP tarafından organize edildiği ortaya konulduğu bir çalışma gerçekleştirildi ve bir kampanya grubu kuruldu.”

Ayrıntılar geliyor…

Sizce Sinan Oğan 2. turda kimi destekleyecek?

— Haberler.com (@Haberler) May 20, 2023

Sizce 2. turda seçimi kim kazanacak?

— Haberler.com (@Haberler) May 15, 2023

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş