Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 2 bin 431 personel alınacak! İşte kadrolar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 431 personel alımı yapacak. Mülakatın olmayacağı alımlarda KPSS puan üstünlüğü baz alınacak. Başvurular ise 28 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 2 bin 431 personel alınacak! İşte kadrolar
Yayınlama: 20.04.2023
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2431 personel alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre alım yapılacak kadrolar; aile sosyal destek personeli, avukat, büro personeli, sosyal çalışmacı, psikolog, çocuk gelişimcisi, fizyoterapist, diyetisyen, hemşire, diğer sağlık personeli, öğretmen ile yurt yönetim personeli, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ve destek personeli olacak.

“ALIMLAR KPSS PUAN ÜSTÜNLÜĞÜNE GÖRE GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

Açıklamada, “Alımlar önümüzdeki hafta içerisinde cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı üzerinden yapılacak. Sadece KPSS puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek. Alıma ilişkin duyuru, ilan ve başvurular Bakanlığımız web sitemizde önümüzdeki günlerde ulaşılabilir olacak” denildi.

“BAŞVURULAR 28 NİSAN – 8 MAYIS ARASINDA YAPILACAK”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Çeşitli meslek gruplarında görevlendirilmek üzere 2431 personeli büyük ailemize katıyoruz. Adaylar KPSS puan üstünlüğü esasına göre, mülakatsız bir şekilde tercih ettiği pozisyonlara yerleştirilecek. Başvuru tarih aralığı 28 Nisan-08 Mayıs 2023. Hayırlı olsun” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2 bin 431 personel alınacak! İşte kadrolar

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.