Milli golfçüler Avrupa’da şampiyon oldu

EGA (Avrupa Golf Birliği) tarafından organize edilen European Men’s & Ladies Team Shield Championship 2024, Lihtenştayn’da oynandı. 31 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Golf Club Gams-Werdenberg’de oynanan şampiyonada Kadın ve Erkek Milli Takımları şampiyon oldu.

Milli golfçüler Avrupa’da şampiyon oldu
Yayınlama: 04.08.2024
A+
A-

Erkeklerde 12 ülkeden 48, kadınlarda 11 ülkeden 44 oyuncu mücadele ettiği şampiyonada Kadınlar Golf Milli Takımı’nda Almina Erdoğan, Sude Bay, Deniz Sapmaz ve Zeynep Süalp, Erkekler Golf Milli Takımı’nda ise İbrahim Tarık Aslan, Can Marko Özdemir, Emir Duhan Sazak ve Can Gürdenli yer aldı. Kafileye TGF Milli Takımlar Baş Antrenörü Keith Coveney ve TGF Milli Takımlar Baş Antrenör Yardımcısı Çağatay Ural liderlik yaptı.
Milli golfçüler Avrupa’da şampiyon oldu

Kadınlar Milli Golf Takımı, match play müsabakalarında önce Macaristan’ı 3-0, daha Sonra Lüksemburg 2-1 ve finalde de Bulgaristan’ı 2,5-0,5 yenerek şampiyon oldu.

Erkekler Milli Golf Takımı ise match play müsabakalarında önce Arnavutluk’u 3-0, daha sonra Bulgaristan’ı 2,5-0,5 ve finalde de Lüksemburg’u 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Milli golfçüler Avrupa’da şampiyon oldu

Ayrıca Milli sporcu İbrahim Tarık Aslan, şampiyonanın ilk gününde oynanan stroke play mücadelesinde -5’le erkeklerde tüm rakiplerini geride bırakarak lider oldu.

European Men’s & Ladies Team Shield Championship 2024’ün ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyon Kadın ve Erkek Milli takımı “Kalkan”’ın üzerine ülkemizin adını yazdırdı.

Milli golfçüler Avrupa’da şampiyon oldu

Erkekler Milli Golf Takımı tarihimizde ilk defa, katıldığımız European Men’s Team Shield Championship müsabakalarında şampiyon oldu. Böylece Erkekler ve Kadınlar Milli Golf Takımlar tarihimizde ilk defa aynı anda European Men’s & Ladies Team Shield Championship’den şampiyonluklarla dönüyor.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş