TDV’nin ‘Yazımda Kardeşlik Var’ yaz kampı sona erdi

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından düzenlenen ‘Yazımda Kardeşlik Var’ yaz kampı sona erdi.

TDV’nin ‘Yazımda Kardeşlik Var’ yaz kampı sona erdi
Yayınlama: 21.07.2024
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, TDV Konferans Salonu’nda ‘Yazımda Kardeşlik Var’ yaz kampının kapanış programına katıldı. Erbaş, kampa katılan öğrencilerin arkadaş sayısını artırarak, çok büyük kazançlarla evlerine döneceğini belirterek, gençlerden ve ailelerinden aldıkları geri dönüşlerin, projenin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

Proje destekçilerine teşekkürlerini ileten Erbaş, “Bizim medeniyetimiz sevgi, saygı, kardeşlik, yardımlaşma, ilim, irfan, bilgi, hikmet medeniyetidir. İşte siz böyle güçlü bir medeniyetin çocuklarısınız. Adaleti, merhameti ve ahlakı merkeze alan bir inancın, şanlı bir tarihin çocuklarısınız. Bizim inancımız İslam ve ahlak medeniyetidir. Zengin bir mirasın varislerisiniz. Hangi inancı temsil ettiğinizi hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. İnşallah öğrendiklerinizi, büyük bir inanç ve kararlılıkla geleceğe, istikbale taşıyacaksınız. İstikbalimiz sizlerle daha güzel olacak. Ülkemizi ve milletimizi bugün bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyacaksınız” diye konuştu.

Erbaş, öğrencilere ev, cami, okul ve kütüphane olmak üzere 4 mekanı çok önemsemeleri tavsiyesinde bulundu.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş