48. Pantene Altın Kelebek ödüllerine ‘Yargı’ damgası

48. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Geceye Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı damga vurdu. Yargı 3 ödülün birden sahibi oldu.

48. Pantene Altın Kelebek ödüllerine ‘Yargı’ damgası
Yayınlama: 04.12.2022
A+
A-

Bu yıl 48’incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödülleri yine birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Başrollerini Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Ilgaz) paylaştığı, Kanal D’nin ilgiyle izlenen Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’ geceye damga vurdu.

Kaan Urgancıoğlu ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünün sahibini olurken Pınar Deniz de En iyi Kadın Oyuncu ödülünü kaldırdı. Yargı disizi ise En İyi Dizi ödülünü aldı

Pınar Deniz yaptığı konuşmada, “Kalbimin nasıl attığını bir görseniz keşke. Ben küçüktüm ve tabi ki bende Altın Kelebek izleyip bu ödülü almayı hayal ederdim. Tabi ki sizlere çok teşekkür ederim, bizleri izleyip çocuk Pınar’ın bu ödülü almasını sağladınız.” sözlerini kullandı.

48. Pantene Altın Kelebek ödüllerine 'Yargı' damgası

Kaan Urgancıoğlu yaptığı açıklamada “Annem bana teşekkür edersen çok iyi olur dedi. Bütün aileme anneme, kuzenlerime teşekkür ediyorum. Babam erken yaşta aramızdan ayrıldı. Dedem keza öyle beni küçük yaşta gördüğünde bu çocuk artist olur demiş. Uzun zamandır artistlik yapıyorum ama o bunu göremedi.” dedi.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.