250 saat kamera görüntüsü izlenerek yakalanan 4 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Kütahya’da iki farklı kamu kurumundan 200 bin lira değerinde kablo, jeneratör ve elektrikli iş makinesi çalan 4 şüpheli, 250 saat izlenen kamera görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

250 saat kamera görüntüsü izlenerek yakalanan 4 hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

Vefa Mahallesi’nde 19 bin lira değerinde 100 metrelik kablo ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde TCDD’ye ait depodan yaklaşık 185 bin lira değerinde kesme makinesi, 2 adet el tirfonöz, jeneratör ile odun kesme motoru çalındı. Kurum yöneticilerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Hırsızlık ile ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, iş yerleri ile olay yeri yakınlarındaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yaklaşık 250 saatlik görüntü incelemesinin ardından hırsızlık şüphelilerinin bir hastanede temizlik personeli olan K.S. (44), A.U. (46) ile İ.Ö. (22) ve A.K.S. (19) olduğu tespit edildi.

Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli ‘kamu kurumundan hırsızlık’ suçlamasıyla tutuklandı. Şüphelilerin hırsızlık anları ise kamu kurumlarının güvenlik kamerasına yansıdı. Soruşturma sürüyor.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş