16’ncı Şile Plaj Voleybolu turnuvası yapıldı

Şile Ayazma Plajında16’ncı Şile Plaj Voleybolu turnuvası düzenlendi. Turnuvanın açılış maçı Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın servis vuruşuyla başladı. Renkli görüntülerin oluştuğu maça 8 kadın 16 erkek takım katıldı. Sporseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuva iki gün sürdü.

16’ncı Şile Plaj Voleybolu turnuvası yapıldı
Yayınlama: 15.07.2024
A+
A-

Program sunucusu Savaş Çetin’in müsabaka aralarında seyircilere yönelik çeşitli yarışmalar ve animasyon gösterileri gerçekleştirdi. Hafta sonunu fırsat bilerek Şile sahillerine akın eden tatilciler, plajda voleybol maçlarını keyifle izleyerek denizin keyfini çıkardı. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, turnuvaya katılan sporculara teşekkür etti. Kabadayı, uzun yıllar esnaf olarak sponsor olduğu turnuvada bu yıl belediye başkanı olarak sponsor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

16'ncı Şile Plaj Voleybolu turnuvası yapıldı

“ESKİ ŞİLE’Yİ YENİDEN CANLANDIRMAK İSTİYORUZ”

Kabadayı, “29 Temmuz ile 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 35’inci Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Şenliği, ne yazık ki özelliğini yitirmişti. Ancak biz 1984 yılında başlayan ve içinde tiyatroları, kültürel etkinliklerin yer aldığı, Şile Bezi defilesinin yapıldığı elbette konserlerinde yer alacağı festivalimizin gerçek kimliğine kavuşması için çalışıyoruz. Şile’nin o eski günlerdeki heyecanını yeniden kazandırmak için mücadele ediyoruz. Şile’de 7, Ağva’da 2 gün mahallelerimizde de çeşitli etkinlikler düzenleyeceğimiz festival 9 gün sürecek. İlçemize gönül veren tüm misafirlerimizi festivalimize davet ediyorum. Ayrıca eylül ayı itibariyle yeni Şile’de vizyon değişikliğine başlıyoruz. Marinamız, tıp merkezimizi vatandaşlarımızın ihtiyacı olan her şeyin kavuşa bileceği bir Şile haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş