10’uncu Sapanca Ultra Maratonu’na geri sayım başladı

Arnica’nın desteklediği, Limit Sensin ekibi tarafından 10’uncu kez düzenlenen Sapanca Maratonu, 8-9 Haziran tarihlerinde altı farklı etapta bin 200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.

10’uncu Sapanca Ultra Maratonu’na geri sayım başladı
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

Sapanca Maratonu; 6K Şirketler Etabı, 6K Sapanca Gölü Koşusu, 13K Sapanca Doğa Koşusu, 24K Sapanca Patika Koşusu, 40K Sapanca Orman Koşusu ve 60K Sapanca Ultra Koşusu olmak üzere altı farklı parkurdan oluşuyor. Tüm parkurlar Sapanca Gölü’nden başlıyor ve etabın uzunluğuna göre Sapanca ormanlarına ve Kartepe zirvesine uzanıyor. Doğanın güzelliği ile spor turizminin birleştiği etkinlikte ayrıca çocukları ve gençleri spora teşvik ederek farkındalık oluşturulması ve Sapanca’nın uluslararası düzeyde tanıtılması da hedefleniyor.

10'uncu Sapanca Ultra Maratonu'na geri sayım başladı

Arnica Yönetim Kurulu Başkanı Senur Akın Biçer, Limit Sensin ekibi tarafından ülkemizin çeşitli noktalarında düzenlenen maratonları üç yıldan bu yana desteklediklerini belirterek “Sporun iyilik halini, doğanın güzellikleriyle buluşturarak Türkiye’nin sahip olduğu kültürel birikimin tanıtılmasında katkımız olmasından dolayı mutluyuz. Sapanca, yeşilin her tonunu cömertçe önümüze seriyor. Koşuya katılan tüm sporseverlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sapanca Maratonu’nda Arnica takımı da 6K etabında mücadele edecek.

ETKİNLİK PROGRAMI

Sapanca Maratonu basın toplantısı 7 Haziran’da NG Sapanca Hotel’de yapılacak. 8 Haziran Cumartesi günü 60K, 40K ve 24K koşularına katılacak olan sporseverler için Kırkpınar sahilinde saat 06.00’da kit dağıtımı yapılacak ve saat 07.00’de koşu startı verilecek.

Aynı gün saat 15.00’ten sonra ve 9 Haziran Pazar sabahı 7.45’te 6K, 6K Şirketler Etabı ve 13K kit dağıtımı yapılacak. Bu parkurlardaki koşuların startı da 9.00’da verilecek, saat 12.00’de düzenlenecek ödül töreninde de kürsüye çıkanlara ödülleri takdim edilecek.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş